Symbool van Kron

Sessie 3 - hot poker is hot

Een jacht op kobolden door de bossen leidt onze avonturiers langs een magische cirkel en waterval. Een hevig gevecht breekt uit, en op een uitzondering na delven de kobolden al snel het onderspit. Jammer genoeg weet een van de kobolden te ontsnappen om ijzertand te waarschuwen.
Na een korte rustpauze, die nodig is om Lev op te lappen, trekken de avonturiers achter de ontsnapte kobold aan de grotten onder de waterval in.

Vol hoogmoed stampt de groep door de grot heen, waar ze worden verrast door een leger kobolden geleid door de goblin IJzertand. Lev maakt een catastrofale fout door de flanken van de groep open te stellen aan een tegenaanval waar de goed getrainde kobolden zonder schroom misbruik van maken. Een voor een worden de avonturiers tegen de vlakte gewerkt. Lev valt als laatste, en ziet nog net de metalen grijns van IJzertand voor hij het bewustzijn verliest.

tijd verstrijkt..

De groep ontwaakt, bont en blauw, in een cel van 2 bij 2. Het is donker, maar om de hoek brand licht. Er klinken rauwe stemmen, die in een taal spreken die alleen Darksaid verstaat. Hij probeert de aanwezige bewakers om te kopen. Een gigantische hobgoblin verschijnt, en dwingt ze hun laatste centen af te geven met behulp van een roodgloeiende poker. Gehavend en onder de brandwonden besluit de groep het gezien te houden voor vandaag.

Comments

SPOooON SPOooON

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.